Protun toiminnanjohtajaksi on valittu Joonas Kekkonen

Tiedotteet / 12.1.2024

Prometheus-leirin tuki ry:n eli Protun toiminnanjohtajaksi on valittu FM Joonas Kekkonen. Hänen vastuualueenaan on yhdistyksen operatiivisen toiminnan johtaminen ja kehittäminen. Kekkonen aloittaa tehtävässään 1.3.2024.

Kekkonen on tehnyt uransa järjestökentällä. Hän siirtyy Protun toiminnanjohtajan tehtäviin Miessakit ry:n kehittämis- ja koulutuspäällikön tehtävistä, joissa hän on vastannut nopeasti kasvavan järjestön kansallisen ammattilais- ja vapaaehtoistyön kehittämisestä sekä Miestyön Osaamiskeskuksen johtamisesta. Tätä ennen Kekkonen toimi Väestöliitossa Poikien Puhelimen palvelukehittäjänä sekä nuorten seksuaalisuus- ja aggressiokasvatuskysymysten asiantuntijana.

Itsekin protuleiritaustainen Kekkonen pitää omaa leiriään vuonna 1993 tärkeänä avainkokemuksena elämässään. Protun keskeisimmäksi lähivuosien tehtäväksi hän katsoo keinojen löytämisen siihen, miten leirejä kyetään tarjoamaan selvästi useammille niille haluaville silti leirien erityislaatua varjellen.

– Joonas Kekkonen vakuutti tarkkanäköisyydellään ja protumaisuudellaan. Uskomme, että hän tuo Protuun toimintavarmuutta ja vankkaa kehittämisosaamista, sanoo Protun puheenjohtaja Alma Koivisto.

Toiminnanjohtajan tehtävään rekrytoitiin joulukuussa. Tehtävään haki yhteensä 22 henkilöä. Hakijoiden taso oli korkea ja tehtävään oli tarjolla useita soveltuvia hakijoita.

Lisätiedot:
Alma Koivisto
Protun puheenjohtaja
alma.koivisto@protu.fi
050 550 6971

Lue myös