Syysterveisiä Protun hallitukselta

Tiedotteet / 13.10.2023

Ihanat Protun jäsenet,

Toivotamme teidät tervetulleiksi Protun hallituksen tiedotteen äärelle, jossa käsittelemme viimeaikaista toimintaa ja tulevia suunnitelmia.

1. Hallituksen pöydällä on ollut seuraavaa:

– Olemme valmistelleet toimintasuunnitelmaa ensi vuodelle.

– Toimintasuunnitelmaa on valmisteltu yhteistyössä jäsenistön, aktiivien (talousvaliokunta, rekryt ja koulutusjaosto) sekä hallituksen kanssa.

– Suunnitelmassa on haettu tasapainoa Protun strategian – eli että kasvatetaan leirimäärää – ja protumaisen toiminnan – eli että leirien laatu pysyy korkeana ja jokaisella meidän toimijalla on turvallinen olo toteuttaa joko leiriä tai aktiivitoimintaa ilman väsähtämistä – välille.

– Jäsenistöltä sekä aktiiveilta on tullut aloitteita joidenkin toimien palkkiollistamisesta (esim. yhdistyksen puheenjohtaja ja aikuiset ohjaajat). Tähän on rakennettu mallia, mutta lopulta palkkiollistaminen tulee jäsenistön yhdessä päätettäväksi syyskokouksessa, joten tähän pääsee kaikki lopulta vaikuttamaan.

2. Tulevat suunnitelmat:

– Seuraavana kirjoittelemme toimintasuunnitelman valmiiksi sekä rakennamme budjetin sitä varten.

– Tapaamme toivottavasti mahdollisimman monia teistä syyskokouksessa 4.–5.11. Tuusulassa (virallinen kutsu tulossa pian!) ja pääsemme yhdessä päättämään toimintasuunnitelmasta 🙂

Lopuksi, hallitus haluaa yhdessä kiittää jokaista Protua osallistumisesta toimintaan, oli se sitten aktiivitoiminnan tai vaikka vain jäsenmaksun maksamisen myötä. Muistathan, että hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille, joten mukaan saa tulla kuuntelemaankin millaisista asioista puhumme ja päätämme.

T. Hallituksesta Katja (joka osaa ampua jousipyssyllä maalitauluun laukkaavan hevosen selästä)

PS Meihin hallituksessa voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä osoitteessa: hallitus@protu.fi

Lue myös