Tervetuloa käyttämään Protun uusia nettisivuja

Tiedotteet / 3.3.2023

Protun uudet nettisivut avattiin käyttöön tänään perjantaina 3.3. Vanhasta järjestelmästä on siirretty tähän uuteen järjestelmään jäsenet ja viimeisen viiden vuoden aikana sivustolle kirjautuneet käyttäjät.

Kirjautuminen

Tällä uudella sivustolla sisäänkirjautuminen tapahtuu käyttämällä tunnuksena sähköpostiosoitetta. Salasanat täytyy asettaa uudelleen. Siirretyt käyttäjät ovat saaneet omaan sähköpostiinsa viestin, jossa on ohjeet salasanan asettamiseksi. Jos olit siirretyihin käyttäjäryhmiin kuuluva käyttäjä ja et saanut sähköpostia salasanan vaihtamisesta, voit tilata sen sähköpostiosoitteeseesi täällä: https://www.protu.fi/oma-tili/lost-password/

Alle 18-vuotiaat käyttäjät ja huoltajat

Alle 18-vuotiaiden huoltajille on siirron yhteydessä muodostettu oma tili näille sivuille. Tilit ovat kytketty toisiinsa niin, että huoltaja näkee sivuille kirjautuessaan hänen huollettavan lapsensa ilmoittautumiset leireille, koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Nuori näkee tiliin kytketyn huoltajan ja huoltaja näkee tiliin kytketyn nuoren omalta tililtään: https://www.protu.fi/oma-tili/

Kun alle 18-vuotias uusi käyttäjä rekisteröityy sivuille tai ilmoittautuu rekisteröitymättä leirille, hän antaa samassa yhteydessä huoltajan tiedot ja sähköpostiosoitteen. Tässä yhteydessä syntyy käyttäjätilit sekä nuorelle että huoltajalla. Nuorella ja huoltajalla täytyy olla omat erilliset sähköpostiosoitteet, jotka toimivat myös tilien käyttäjätunnuksina.

Leiri-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesän protuleireille avautuu tiistaina 7.3. klo 10. Leiri-ilmoittautumisen voi tehdä joko leiriläinen itse tai leiriläisen huoltaja. Huoltaja voi ilmoittaa leireille useamman huollettavan. Leirille ilmoittautuessa sinulla ei tarvitse olla etukäteen luotua käyttäjätunnusta, vaan käyttäjätunnus luodaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue myös