Tule mukaan kehittämään Protun leirinvetäjien koulutussisältöjä!

Mukaan toimintaan / 8.3.2024

Innostutko kehittämisestä ja toimivien asioiden ideoimisesta? Koetko paloa tuikitärkeään työhön Protun leirinvetäjien koulutussisältöjen parissa? Jos olet vieläpä itse toiminut joskus protukouluttajana, niin Protun koulutusjaoston sisällöntuotantoalajaostoon (protukielessä tunnetummin content production eli CP-alajaosto) haetaan jäseneksi juuri Sinua!

Mukaan tekemiseen pääsee heti, sillä tällä aktiivisella alajaostolla on juuri nyt työn alla loppukevään tiimikoulutusten koulutusrunkojen uudistaminen. Aiempaa jaostokokemusta ei edellytetä, koulutusjaosto perehdyttää kaikki jäsenet tehtäviinsä ja ystävälliset vanhat jaostolaiset tukevat uusia tekijöitä alkuun pääsemissä. Lisäksi jaostotoimintaan lähteville on tarjolla yleisiä ohjeita kokoava Jaostolaisen opas sekä työvaliokunnan tukea tarjoavat vapaaehtoiset.

Energinen ja hyvänhenkinen jaostoporukka toivottaa sinut tervetulleeksi! Hae mukaan suoraan täyttämällä hakemus Protun nettisivuilla tai kysy alajaoston toiminnasta suoraan alajaostolta sähköpostitse koulutus.cp@protu.fi tai IG:ssä @protun_koulutusjaosto.

Lue myös