Tule mukaan tekemään Puistotapahtumaa 12.8. Helsingissä!

Tiedotteet / 6.6.2023

Leirikesän päätyttyä on taas aika kokoontua Helsingin Alppipuistoon Protun rakastettuun Puistotapahtumaan eli Puistikseen 12.8! Puistis kokoaa vasta leirin käyneet ja pidempäänkin protutoiminnassa olleet yhteisen hauskan ääreen.

Tapahtumaa ideoimaan ja toteuttamaan kootaan työryhmä, johon ovat tervetulleita mukaan kaikki viime kesänä tai aiemmin leirin käyneet protukokemuksesta riippumatta! Mukaan voi siis tulla, vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja työryhmä tarjoaakin oivan tilaisuuden oppia yhdessä tekemisen ja tapahtumanjärjestämisen perusasioita. Työryhmä suunnittelee ja toteuttaa Puistiksen ohjelman, auttaa käytännön järjestelyissä, toimii infoteltalla, myy protutuotteita sekä mikä tärkeintä: pitää hauskaa! Työryhmässä voit ottaa vähemmän vastuuta, hoitaa pieniä nakkeja tai toimia isommassa vetovastuussa. Tukena työryhmällä on Protun tapahtumajaosto, joka auttaa kaikissa asioissa tarpeen mukaan.

Tule siis yksin tai nappaa vaikka kaveri mukaan toteuttamaan unohtumatonta puistospektaakkelia! 🙂
Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://brotu.fi/puististyryhmn. Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian. Takaraja on 20.6., mutta työryhmää aletaan kokoamaan jo aiemmin.

Lisätiedot: tapahtuma@protu.fi

Lue myös