Tule yleis- tai ammattitukihenkilöksi kesän protuleireille!

Mukaan toimintaan / 16.4.2024

Haluatko tarjota kuuntelevan korvasi ja arvokkaan tukesi tärkeille leiritiimeillemme? Lähde vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi! Haemme tulevalle leirikesälle yleistukihenkilöitä ja ammattitukihenkilöitä. Sinulla tulisi olla:

  • kiinnostus ja halu toimia tukihenkilönä
  • yleistukihenkilöillä kokemus ainakin yhden protuleirin vetämisestä
  • oma jaksaminen siinä tilassa, että voit tukea muita.

Yleistukihenkilöt auttavat ongelmatilanteiden ratkomisessa, tarjoavat henkistä tukea ja ohjaavat leiritiimiläisiä tarvittaessa esimerkiksi ammattitukihenkilön tai toimiston puoleen. Tukihenkilönä toimiminen on erittäin palkitsevaa sekä antaa uutta näkökulmaa leirikesään ja Protuun!

Ammattitukihenkilönä tarjoat esim. sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan osaamistasi tiimien tarvitessa konsultaatiota usein spesifeissä leirin järjestelyihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Ammattitukihenkilöinti ei vaadi jatkuvaa yllättävien tilanteiden päivystämistä, mutta tiimien tukitarpeisiin ja konsultointeihin on hyvä pystyä vastaamaan omilla tukiviikoilla suhteellisen nopeasti.

Voit itse määritellä ilmoittautumislomakkeessa ajat, jolloin olet käytettävissä. Jokainen toimii yleistukihenkilönä usein viikon tai pari. Yleistukihenkilöintiä tehdään tiimeissä, eli kesällä kaverina on aina vähintään toinen tukihenkilö. Työssään tukihenkilöillä on apuna runsas määrä ohjeistusmateriaalia, kiitetyt WhatsApp-ryhmät, kriisipäivystys sekä toiminnanjohtajan tuki.

Hae tukihenkilöksi täyttämällä lomake viimeistään 25.4.2024. Lisätietoja osoitteesta turvallisuus@protu.fi!

Lue myös