Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde tiimien tukihenkilöksi!

Moro, ihana kanssaprotu!

 

Haluatko tarjota kuuntelevan korvasi ja arvokkaan tukesi tärkeille leiritiimeillemme? Tottakai? Lähde siis yleistukihenkilöksi!

 

Tehtävää varten tarvitset:

- kiinnostus ja sopiva meininki

- kokemus ainakin yhden protuleirin vetämisestä

- kyky olla tarvittaessa käytettävissä ainakin kahtena leiriviikkona puhelimitse/sähköpostitse

 

Yleistukihenkilöistä kootaan muutaman hengen tukihenkilötiimit, jotka yhdessä vastaavat tietyistä leiriviikoista siten, että leiritiimit voivat ottaa heihin halutessaan yhteyttä puhelimitse/sähköpostitse ennen leiriä, leirin aikana, ja sen jälkeen. Tukihenkilötiimit kirjoittavat ja lähettävät tuettaville tiimeilleen itsestään tukihenkilötiimin yhteisen esittelysähköpostin hyvissä ajoin ennen leiriä, ja voivat halutessaan tavata tiimejä myös kasvokkain. Tukihenkilöt voivat esimerkiksi auttaa ongelmatilanteiden ratkomisessa, tarjota henkistä tukea, vastata kiperiin käytännön kysymyksiin, sekä ohjata leiritiimiläisiä tarvittaessa esimerkiksi erikoistukihenkilön, ammattitukihenkilön, tai työvaliokunnan kriisipäivystäjän puoleen. Tukihenkilönä toimiminen ei vaadi tekijältään suuria ponnistuksia, mutta se on oiva tapa saada hieman lisää arvokasta vastuuta järjestössämme, ja voit olla mukana auttamassa muita.

 

Hae täyttämällä lomake (https://goo.gl/forms/FNvRn9Z0DQt1Ttxx1viimeistään su 16.04., niin sinuun otetaan yhteyttä takarajan umpeuduttua. Lisätietoja saat halutessasi osoitteesta tukihenkilovastaava@protu.fi.

 

Aurinkoisin terveisin,

Aino Otala

tukihenkilövastaava

© Prometheus-leirin tuki ry