Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Parhaita paloja kesän 2018 protuleiritarjonnasta!


Kesän 2018 protuleirien ajat ja paikat julkistetaan keskiviikkona 1.11.2017 ilmoittautumisen alkaessa, mutta voimme jo nyt paljastaa parhaita paloja tulevasta leirikesästä!

Aina-laiva seilaa Turun edustan saaristossa. Kyytiin mahtuu vain 12 leiriläistä, joten tämä heinäkuussa pidettävä laivaprotuleiri täyttynee hyvin nopeasti.

Antaverkassa on taas kaksi leiriä. Sastamalan Salmin leirikeskus osoittautui niin kivaksi paikaksi, että siellä pidetään kokonaista kuusi leiriä. Yksi niistä on ainoana nuorisoleirinä juhannusviikolla. Heinä-elokuun vaihteessa voi Vahojärvellä erikoisleiri sujua kuin tanssi, sillä se on leirin teemana.

Oulun seudun leiripaikka on viime vuosina vaihtunut tiuhaan. Toivomme, että se vakiintuu Yli-Iin Luonto-olohuoneeseen, jonka yhteydessä olevaan kotieläintarhaan ovat niin leiriläiset kuin loppujuhlavieraatkin tervetulleita. Kuinka moni voi sanoa päässeensä syöttämään alpakkaa?

Vaasaa on mainostettu Suomen aurinkoisimmaksi kaupungiksi. Villa Gerbyssä voi heinäkuussa tarkistaa, pitääkö se paikkansa.

Kouvolan seudulla päästään tutustumaan uuteen leiripaikkaan Lapjärveen, joka nimensä mukaisesti sijaitsee aivan järven rannalla.

© Prometheus-leirin tuki ry