Vaativa mutta palkitseva tehtävä odottaa tekijäänsä – hae häirintäyhdyshenkilöksi!

Mukaan toimintaan / 22.11.2023

Tule häirintäyhdyshenkilöksi Protuun! Vapaaehtoiset häirintäyhdyshenkilöt ovat Protussa sitä varten, että jokainen voi kokea olonsa turvalliseksi protutoiminnassa ja että kaikkeen epäasialliseen käytökseen puututaan.

Häirintäyhdyshenkilönä eli härynä tehtävänäsi on reagoida sähköpostitse, viestitse tai puhelimitse tuleviin yhteydenottoihin. Häirintäyhdyshenkilöt toimivat Protussa omana ryhmänään, ja häirintäilmoitukset käsitellään aina yhdessä muiden häryjen kanssa. Tukenasi on härykollegoiden lisäksi Protun toimintaa varten laaditut turvallisen tilan periaatteet ja ohjeet häirintätilanteisiin.

Tehtävä edellyttää sitoutumista ja se sopii hyvin protuille, joilla on jo ennestään kokemusta leirinvetämisestä tai Protun toimielimistä, esimerkiksi jaostoista. Häirintäyhdyshenkilöltä edellytetään täysi-ikäisyyttä ja ehdotonta luottamuksellisuutta tietojen käsittelyssä.

Häirintäyhdyshenkilön tehtävä on verrattain haastava, mutta samalla erittäin antoisa. Härynä pystyt suoraan omalla toiminnallasi edistämään turvallista, avointa ja kunnioittavaa toimintakulttuuria Protussa.

Kaikille uusille häirintäyhdyshenkilöille järjestetään huolellinen perehdytys tehtävään. Haku on nyt auki ja sulkeutuu 1.1.2024. Kerro itsestäsi, protukokemuksestasi ja motivaatiostasi.

Hae mukaan tai kysy lisää häirintäyhdyshenkilönä toimimisesta häryiltä: hairinta@protu.fi

Lue myös