Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde koulutiedottamaan - saat Protun kangaskassin! // Intresserad av en fin protukass? Skolinformera!

Haluatko että yhä useampi nuori saa tietää Protusta ja kartuttaa samalla itsellesi hyvää esiintymiskokemusta? Lähde yksin tai ystäväsi kanssa esittelemään Protua yläkouluun tai toisen asteen oppilaitokseen! Kaikille 15.3.–31.5. koulutiedottaneille luvassa huippuhieno Protu-kangaskassi ja erityinen koulutiedottajan kangasmerkki!

Protun koulutiedottamista voi tehdä kuka vain leirillä itse ollut. Protua voi esitellä esimerkiksi ET- tai uskonnon tunnilla tai vaikka aamunavauksessa – saat yhdistykseltä apua, tukea ja materiaalit! Koulutiedottajat saavat halutessaan korvauksen matkustuskuluista oman paikkakunnan ulkopuolelle sekä todistuksen koulutiedottajana toimimisesta.

Koulutiedottaja on haussa muun muassa seuraaviin yläkouluihin:
Espoo: Haukilahti, Martinkallio, Nöykkiö, Saarnilaakso, Viherlaakso
Helsinki: Porolahti, Puistola
Tampere: Normaalikoulu, Sampo, Steinerkoulu
Oulu: Ritaharju
Vantaa: Kansainvälinen koulu, Ruusuvuori, Sotunki, Steinerkoulu

Jos pääset koulutiedottamaan johonkin näistä tai johonkin muuhun kouluun vaikkapa omalla kotipaikkakunnallasi, niin ota yhteyttä koulutiedotus@protu.fi ja saat lisätietoja!

Lue lisää koulutiedotuksesta.
Ilmoittaudu koulutiedotuksesta kiinnostuneeksi lomakkeella.
Protun koulutiedottajien Facebook-ryhmä.

 

//

Intresserad av en fin protukass? Skolinformera!

Vill du få erfarenhet i att hålla presentationer och att fler ungdomar får veta om Protu? Skolinformera själv eller med en vän i ett högstadium! Alla som går och skolinformera mellan den 15.3 och den 31.5 får en Protukass och ett exklusivt Skolinformerar-märke. Vem som helst som gått ett Protuläger kan gå och skolinformera. Man kan exempelvis presentera Protuläger för en livsåskådnigsklass eller på en morgonsamling för hela skolan. Du får vid behov material och hjälp av Protu. Om du reser en längre väg för att skolinformera får du reseersättning. 

Om du är intresserad av att skolinformera i någon skola kan du kontakta koulutiedotus@protu.fi så får du mer info.

© Prometheus-leirin tuki ry