Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kaipaatko uudelleen leiriläiseksi? Se onnistuu lokakuussa syysleirillä!

Syksy tuo tänäkin vuonna tullessaan myös Protun viikonlopun mittaiset syysleirit, joilla voi jatkaa kesän leireillä alkanutta uteliasta pohdintaa, oli ensimmäisestä Prometheus-leiristäsi sitten muutama viikko tai monta vuotta. Syysleirit kestävät perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään ja niillä käsitellään yhtä teemaa keskustelun, leikkien ja muiden protumaisten käsittelytapojen avulla. Lisäksi päästään tietysti syömään, saunomaan ja tutustumaan muihin protuihin.

Lokakuussa 2017 järjestetään kolme syysleiriä. Kahdelle leireistä ovat tervetulleita kaikki Prometheus-leirillä leiriläisenä tai ohjaajana olleet ja kolmas on ohjaajaikäisille suunnattu K-20, jolle nimenmukaisesti otetaan vuonna 1997 tai aiemmin syntyneitä leiriläisiä.

Tämän vuoden syysleirit

Vuoden 2017 syysleirikauden aloittaa Turun seudulla järjestettävä keskustelupainotteinen Filosofialeiri 13.-15.10. Ahtelan leirikeskuksessa, jossa päästään pohtimaan monia filosofisia kysymyksiä vanhoista ja uusista näkökulmista. Leikkiäkään ei ole täysin unohdettu.

Luovaa toimintaa kaipaaville on omiaan Helsingin leiri Boheilu 20.-22.10. Munkkiniemen nuorisotalolla. Luvassa kokeilevuutta, itseilmaisua ja hulluttelua.

Ohjaajaikäisten leiri on viime vuoden tapaan Tampereen seudulla. Leirillä K-20 Universumi ja yliluonnollisuus 27.-29.10. Sävin leirikeskuksessa, pureudutaan kysymyksiin siitä, mikä universumi oikein on ja miten yliluonnollisuus siihen liittyy.

Miten syysleirille pääsee?

Kesän 2017 leiriläisten ilmoittautuminen alkaa maanantaina 14.8. Samalle syysleirille otetaan enintään 4 samalla kesäleirillä ollutta. Aikaisemmin leirinsä käyneiden ilmoittautuminen on jo käynnissä. Voit halutessasi ilmoittautua myös usealle syysleirille.

Filosofialeirille järjestetään yhteiskuljetus Turun rautatieasemalta ja K-20 leirille Tampereen rautatieasemalta. Boheiluleirille pääsee julkisilla. Leirien hinta on 60 e.

Lisätietoa syysleireistä ja ilmoittautuminen löytyvät täältä: https://www.protu.fi/prometheus-leirit/jatkoleirit/syysleirit

© Prometheus-leirin tuki ry