Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kouluttajaksi keväällä 2022? Ilmoittautuminen syksyn kouluttajakoulutuksiin avautuu tänä iltana!

Haku protuleirien ohjaajien ja apuohjaajien kouluttajaksi keväälle 2022 käynnistyy! Voit jo nyt ilmoittaa lomakkeella kiinnostuksestasi lähteä kouluttajaksi. Ilmoittautuminen syksyn kouluttajakoulutuksiin avautuu tänään 8.10. perjantai-iltana Protun sivuilla!

Koulutusten ajat ja paikat ovat seuvaavat:

30.–31.10. Antaverkka (Tampereen seutu)

20.–21.11. Munkkiniemi (Helsingin seutu)

20.–21.11. Antaverkka (Tampereen seutu)

Jotta voimme taas ensi keväänä kouluttaa ~450 tiimiläistä ensi kesän leirejä vetämään, tarvitsemme paljon uusia kouluttajia riveihimme! Kouluttaminen on helppo tapa nauttia protutoiminnassa ja -tunnelmasta myös leirien ulkopuolella. Koulutustiimeissä tutustuu uusiin ihmisiin, ja asioiden kouluttaminen johtaa usein niiden syvempään ymmärtämiseen.

Kaipaamme mukaan paljon sekä uusia että vanhoja kouluttajia! Jos olet vetänyt ainakin yhden kesäleirin, olet etsimämme henkilö! Mietitkö, onko sinusta siihen? Oikea vastaus: ON! Voit kouluttaa, vaikka sinulla olisi vetokokemusta vasta yhdestä kesäleiristä.

Jos suunnittelet tiimiin menoa ensi kesänä, mutta tuttujen asioiden kertaaminen koulutuksissa ei kiinnosta, kouluttaminen on erinomainen vaihtoehto: kouluttamalla voit nimittäin korvata myös omat koulutuksesi! Toisaalta kouluttaminen tarjoaa mahdollisuuden protuiluun myös leirinvedossa välivuotta pitävälle. Kaiken lisäksi kouluttaminen on vielä kivaakin!

Ilmoita kiinnostuksestasi lähteä kouluttajaksi täällä: https://forms.gle/BgKmzXGKUDeHFTVG9

Ilmoittaudu koulutuksiin täällä (avautuu pe 8.10. klo 19): https://www.protu.fi/jasenalue/kouluttajaksi?ajankohta=2021

Lue lisää kouluttamisesta täällä: https://www.protu.fi/kouluttajaksi© Prometheus-leirin tuki ry