Alkajaiset 3.-5.5. Munkkiniemen nuorisotalolla

Tapahtumat / 24.4.2024

Vaikka se vähän epätoivoiselta näyttääkin, niin kyllä se kevät sieltä tulee. Ja sehän tarkoittaa Protun vuodenkierron kannalta sitä, että alkajaisetkin tulevat taas!!

Alkajaiset on Protun vuosittainen kevättapahtuma, johon jokainen protu on taustastaan riippumatta lämpimästi tervetullut!! Tänä vuonna alkajaiset järjestetään 3-5.5 Munkkiniemen nuorisotalolla Helsingissä. Paikalle voi saapua majoituksen merkeissä perjantaina klo 18.00 eteenpäin, mutta varsinainen ohjelma alkaa vasta lauantaina klo 10 ja loppuu sunnuntaina noin klo 15. Alkajaisten teemana on tänä vuonna Prisma, joten sitä siis pohtimaan! Paikan päällä on ihan huikeeta ohjelmaa, mutta halutessaan siellä voi vain hengailla protuisassa seurassa. Majoitus järjestetään kaikille halukkaille.

Huomaa, että aiemmista vuosista poiketen kevätkokousta ei järjestetä alkajaisten yhteydessä!! Tämä tarkoittaa siis sitä, että tapahtumaan ei saa matkakorvauksia.
 Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://protu.fi/ilmoittautuminen-alkajaisiin-2024. Tapahtuman ruoat maksavat 5€/päivä, mutta tapahtuma on muuten ilmainen!

Lue myös