Protun 30-vuotisjuhlat 25.3.2023

Tapahtumat / 27.2.2023

ILMOITTAUTUMINEN JUHLIIN ON PÄÄTTYNYT VIIKOLLA 7. Tapahtuma on täynnä, mutta jonotuslistalle voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen 30v@protu.fi. Juhlien ruoka on lakto-ovo-vegetaarista eli kasvisruokaa. PÄIVITYS 21.03: Emme valitettavasti voi huomioida enää majoitustarvetta tai juhlien ruoasta poikkeavaa erityisruokavaliota tällä aikataululla. Jonotuslistalle juhlien vieraaksi voi silti vielä ilmoittautua.

Jos et pääse juhliin, peruutathan ilmoittautumisesi, jotta paikkasi vapautuu jonotuslistalla olevalle! Peruutus tapahtuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen 30v@protu.fi.

//

ANMÄLAN HAR STÄNGT I VECKA 7. Evenemanget är fullt, men man kan anmäla sig till väntelistan genom att e-maila till 30v@protu.fi. Maten i festen är lakto-ovo-vegetarisk.

Rakkaan yhdistyksemme 30-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestetään mahtavat juhlat!

Juhlimme Protua 25.3.2023 Kalliolan setlementtitalolla Helsingissä, osoitteessa Sturenkatu 11. Ovet aukeavat juhlaväelle 18:30. Ohjelmassa on musiikkia, puheita ja tietovisa! Illan juontajina toimivat ihanat Juno Keijupuro ja Sointu Fabritius. Illan musiikista huolehtivat Vimma-yhtyeen jäsenet ja bändi Krampus vie!

Juhliin on ilmoittautuminen. Ilmoittauduthan 15.2.2023 mennessä.

Juhlaan ovat tervetulleita kaikki toiminnassamme mukana olleet, uusista leiriläisistä vanhoihin aktiiveihin! Myös Protun yhteistyökumppanit ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet, mahdolliset tulevat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita juhlaan. Kutsuthan siis vanhat leiriläisesi, tiimiläisesi, kanssajaostolaisesi ja ystäväsi mukaan juhlimaan!

Tarjoamme juhlassa alkoholittoman alkumaljan sekä pientä syötävää. Juhlalla ei ole virallista pukukoodia ja ensisijaisesti haluamme että kaikilla on mukava olla. Toivomme silti, että tilaisuuden arvokkuutta kunnioitetaan. Jos pukukoodi helpottaa pohdintaasi, juhliin voi pukeutua kuin pukeutuisit leirin loppujuhlaan tai tyylillä “smart casual” ja “semi-formal”. Muistathan olla olettamatta kenestäkään esimerkiksi sukupuolta tai elämäntilannetta asuvalinnan perusteella, kuten Protun turvallisen tilan periaatteissa ohjeistetaan.

JUHLAN AIKATAULU
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

18:30 Ovet avataan juhlaväelle

19:00 Ohjelma alkaa

20:05 Ruokailu

20:55 Ohjelma jatkuu

22:15 Vapaata seurustelua

22:30 Juhla päättyy

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISUUS

Aulaan on esteetön sisäänkäynti pääovien viereistä liuskaa pitkin, ovi avautuu painonapilla. Juhla on Sirenius-salissa, johon kuljetaan aulan kautta. Aula ja 1.kerros ovat kynnyksettömiä, paitsi salin ovella on noin 2 cm korkea normaali ovikynnys. Juhlasalin lava ei ole esteetön, lavalle on kulku vain portaita pitkin. 

Inva-wc on pääaulassa vaatenaulakkojen oikealla puolella.

Avustajat tai tulkit pääsevät maksutta sisään. Olethan yhteydessä juhlatyöryhmään, mikäli tarvitset apua tapahtumassa. Autamme mielellämme.

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat Tsenna Väänänen ja Sisu Kiuru. Pyörätuolissa istuvia avustaa tarpeen tullen Sasha Korhonen.

LIPUT JA HINNAT

OSALLISTUJA: Perimme juhlan osallistujilta 5-10 euron sisäänpääsymaksun, jolla katamme juhlan esiintyjä-, paikka- ja ruokakuluja. Liput myydään paikan päällä Kalliolan setlementtitalolla. Lipunmyynti tilaisuuteen päättyy klo 20:00, eli saavuthan ennen sitä!

KUTSUVIERAS/MESENAATTI: Näytäthän sähköpostissa tulleen lippusi älylaitteestasi lipunmyyjälle. Liput ovat henkilökohtaisia, eli ei plus avec.

  • 10 euroa (sis.ruoan ja sisäänpääsyn), normaalihinta
  • 7 euroa (alennettu hinta, sis.ruoan ja sisäänpääsyn)* – omalla ilmoituksella
  • 5 euroa (extra-ale, sis.sisäänpääsyn ja juomat, muttei ruokaa)** – omalla ilmoituksella

*7 euron hinta on suunnattu vähävaraisille. Vähävaraisuutta ei tarvitse todistaa vaan oma ilmoitus riittää. Vähävaraisiin sisältyy alaikäiset, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja muut mm. Kelan tukien piirissä olevat tai pienituloiset.

**5 euron hinta on erityinen alennettu hinta, jonka voi maksaa, jos 7 ja 10 euroa tuntuvat liialta. 5 euroa EI sisällä ruokatarjoilua, mutta alkumaljan, kahvin ja mehun kyllä. Tämänkin summan voi maksaa omalla ilmoituksella.

MAJOITUS:

Maksuton majoitus järjestetään Munkkiniemen nuorisotalolla. Majoitus on lauantaista sunnuntaihin. Majoituspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen aukeaa juhlien ilmoittautumisen yhteydessä viikolla 5.

Majoitukseen ei ole valitettavasti enää 20.03. eteenpäin mahdollista ilmoittautua, sillä olemme jo joutuneet ilmoittamaan pelastuslaitokselle majoitettavien määrän Helsingin kaupungin sääntöjen mukaisesti. Majoitus on klo 23:00-09:45 (10:00). Kyseessä on protuisa patjamajoitus. Aamiaista ei ole saatavilla tilaisuuden luonteen vuoksi, mutta omat eväät saa ottaa mukaan.

Jos olet allerginen koirille, varauduthan asianmukaisin lääkkein majoitukseen. Nuoriso-ohjaajilla on toimisto-koira.

Munkkiniemen nuorisotalolla on yön ajan paikalla palkattu yövalvoja. Lisäksi aamulla, kun yövalvoja on poistunut, paikalla on vapaaehtoisia 30-vuotisjuhlatyöryhmän jäseniä.

Munkkiniemen nuorisotalon esteettömyystiedot löydät linkin takaa. Valitettavasti nuorisotalon suihkujen oviaukko on kapea, joten siitä ei välttämättä pyörätuolilla pääse. Muuten nuorisotalossa voi liikkua esteettömästi. Linkki: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/ota-yhteytta/hae-yhteystietoja/toimipistekuvaus?id=8062

YHTEYSTIEDOT:

30-vuotistyöryhmä: 30v@protu.fi

Työryhmän puheenjohtaja Maya Lehtinen: maya.lehtinen@protu.fi

//

Den 25. mars firar vi vår kära förenings 30-årsjubileum i Kalliolas Setlementhus kl 18.30 (adress: Sturegatan 11). Dörrarna öppnas klockan 18.30 och festligheterna inleds klockan 19.00.

Under kvällen utlovas musik, festtal samt en frågesport. 

Kom ihåg att anmäla dig senast 15.2.

Alla som någonsin varit med i vår verksamhet är välkomna, från sommarens lägerdeltagare till gamla föreningsaktiva! Även Protus samarbetspartners och alla intresserade av verksamheten, nya är varmt välkomna med. Bjud alltså med dina gamla lägerkamrater och lägerdeltagare, teammedlemmar, utskottsmedlemmar och andra protuvänner och fira!

Under festen serverar vi en alkoholfri välkomstdrink samt smått att äta. Festen har ingen officiell klädkod och i första hand önskar vi att alla känner sig bekväma. Vi önskar dock att tillställningens festliga anda respekteras. Om klädkod ger dig mera trygghet, kan du klä dig som om du var på lägrets slutfest eller i “smart-casual” och “semi-formell”. Kom ihåg att inte bilda några fördomar om t.ex. andras kön eller livssituation baserat på klädsel, som instrueras i Protus trygg miljö princip.

TILLGÄNGLIGHET:

I entrén finns det en hinderfri ingång med en ramp bredvid huvudingången. Festen hålls i Sirenius-salen som man tar sig till via entrén. I entrén finns en inva-wc. Utrymmena är klassificerade som tillgängliga bortsett från festsalens scen som endast nås via trappor.

Assistenter eller tolker kommer kostnadsfritt in på festen. Var vänlig och kontakta festens arbetsgrupp om du behöver assistans under tillfället. Vi hjälper gärna.

Noggrannare uppgifter om settlementhusets tillgänglighet får man genom att kontakta Kalliola settlementhus eller med 30-års-arbetsgruppen under våren. 

PRIS:

Entréavgiften för festligheterna är 5-10 euro per deltagare för att täcka evenemangkostnaderna. Biljetterna säljs vid ingången till Kalliolas Setlementhus.

  • 10 euro (inkl mat och inträde)
  • 7 euro (sänkt pris för låginkomsttagare, inkl mat och inträde)* – med egen anmälan
  • 5 euro (extra rea, inkl entré och dryck, men ej mat)* – med egen anmälan

*Priset på 7 euro är riktat till låginkomsttagare. Låg inkomst är inte nödvändigt att bevisa, egen anmälan räcker. Låginkomsttagare inkluderar minderåriga, studenter, arbetslösa, pensionärer och andra, t.ex. de som omfattas FPA-stöd eller de med låga inkomster.

**Priset på 5 euro är speciellt sänkt pris, som kan betalas om 7 och 10 euro verkar för mycket. 5 euro inkluderar INTE matservering, men välkomstdrink, kaffe och saft inkluderas. Denna summa kan du betala med egen anmälning

INHYSNING

Kostnadsfri inhysning ordnas i Munksnäs ungdomshus. Inhysningen gäller från lördag till söndag. Sovplatserna delas ut i anmälningsordning och anmälan öppnar i samband med festens anmälan under vecka 5.

KONTAKT INFORMATION:

Arbetsgrupp: 30v@protu.fi

Arbetsgruppens ordförande Maya Lehtinen: maya.lehtinen@protu.fi

Lue myös