Eduskuntavaalit 2023: Ilmoittautuminen protutaustaisten ehdokkaiden listalle on nyt auki!

Vaikuttaminen / 14.2.2023

Oletko ollut protuleirillä tai protutoiminnassa ja olet ehdolla huhtikuun eduskuntavaaleissa? Ilmoita itsestäsi! Prometheus-leirin tuki ry ylläpitää listaa protutaustaisista kansanedustajaehdokkaista!

Ilmoittautuminen listalle on avoin kaikille ehdokkaille, jotka ovat ovat olleet protuleirillä (myös henkilökohtaisena avustajana) tai jotka ovat olleet mukana Protun toiminnassa missä tahansa roolissa (esimerkiksi tiimiläinen, kokki, jaostolainen, tukihenkilö, työntekijä). Edellytämme listauksessa julkaistavilta ehdokkailta sitoutumista Protun arvoihin. Voit ilmoittautua listalle mukaan täällä: https://forms.gle/TxN5hQEv2axVzLLz9

Protun arvoja ovat ilo ja hyvinvointi, yhdenvertaisuus, utelias pohdinta sekä vastuullisuus (lue lisää Protun arvoista). Olemme avoimesti antirasistinen, antifasistinen, antiableistinen ja feministinen nuorisojärjestö. Tavoitteenamme on lisätä nuorten mahdollisuuksia osallistua yhteiskuntaan ja vaikuttaa itseään koskeviin päätöksiin. Olemme ottaneet kantaa mm. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta sekä ilmastonmuutosta ja luontokatoa vastaan (lue lisää Protun vaikuttamistyöstä).

Lue myös