Kesän protuleirien paikat on arvottu – Jälkiarvonta avautuu ti 12.3. klo 11

Protuleirille / 8.2.2024

Teknisten ongelmien vuoksi jälkiarvonnan (jatkuva arvonta lunastamattomille ja peruutetuille leiripaikoille) avautuminen valitettavasti viivästyy. Jälkiarvonnan avautumisen uusi ajankohta on tiistai 12.3. klo 11:00.

Kesän 2024 protuleirien paikat on arvottu. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat saaneet sähköpostitse tiedon siitä, ovatko he saaneet arvonnassa paikan. Arvonta kesän nuorten leireille ja sennuleireille oli avoinna Protun nettisivuilla 9.–31.1. (lue lisää).

Arvonnassa leiripaikan saaneita on pyydetty tekemään ilmoittautuminen torstaihin 29.2. mennessä. Jos ilmoittautumista ei tehdä määräaikaan mennessä, paikka vapautuu.

14–16-vuotiaiden nuorten leireille ei ole jonoa, vaan niiden vapaat paikat täytetään jälkiarvonnalla. Jälkiarvontalomake avautuu täytettäväksi Protun sivuilla tiistaina 12.3. klo 11. Paikkoja arvotaan jälkiarvontalomakkeen täyttäneiden kesken sitä mukaa, kun niitä vapautuu leireillä.

Jälkiarvonnan ulkopuolelle jäävät 17–21-vuotiaiden sennuleirit. Ilmoittautuminen niiden vapaille paikoille avautuu tavallisena ilmoittautumisena tiistaina 13.2. klo 11 Protun nettisivuilla (leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).

(Muokattu 27.2.: lisätty tieto viivästymisestä ja uudesta ajankohdasta)

Lue myös