Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protun 30-vuotisjuhlat

 

 

Rakkaan yhdistyksemme 30-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestetään mahtavat juhlat!

Juhlimme Protua 25.3.2023 Kalliolan setlementtitalolla Helsingissä, osoitteessa Sturenkatu 11. Ovet aukeavat juhlaväelle 18:30. Ohjelmassa on musiikkia, puheita ja tietovisa!

 

Juhliin on ilmoittautuminen. Ilmoittauduthan 15.2.2023 mennessä. Pääset ilmoittautumaan osoitteesta:  tinyurl.com/4wjh6rep

 

Juhlaan ovat tervetulleita kaikki toiminnassamme mukana olleet, uusista leiriläisistä vanhoihin aktiiveihin! Myös Protun yhteistyökumppanit ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet, mahdolliset tulevat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita juhlaan. Kutsuthan siis vanhat leiriläisesi, tiimiläisesi, kanssajaostolaisesi ja ystäväsi mukaan juhlimaan!

Tarjoamme juhlassa alkoholittoman alkumaljan sekä pientä syötävää. Juhlalla ei ole virallista pukukoodia ja ensisijaisesti haluamme että kaikilla on mukava olla. Toivomme silti, että tilaisuuden arvokkuutta kunnioitetaan. Jos pukukoodi helpottaa pohdintaasi, juhliin voi pukeutua kuin pukeutuisit leirin loppujuhlaan tai tyylillä “smart casual” ja “semi-formal”. Muistathan olla olettamatta kenestäkään esimerkiksi sukupuolta tai elämäntilannetta asuvalinnan perusteella, kuten Protun turvallisen tilan periaatteissa ohjeistetaan.


ESTEETTÖMYYS

Aulaan on esteetön sisäänkäynti pääovien viereistä ramppia pitkin. Juhla on Sirenius-salissa, johon kuljetaan aulan kautta. Aulassa sijaitsee inva-wc. Tilat ovat määritelty esteettömiksi lukuunottamatta juhlasalin lavaa, jolle on kulku vain portaita pitkin. 

Avustajat tai tulkit pääsevät maksutta sisään. Olethan yhteydessä juhlatyöryhmään, mikäli tarvitset apua tapahtumassa. Autamme mielellämme.

Tarkempia tietoja setlementtitalon esteettömyydestä saa olemalla yhteydessä Kalliolan setlementtitaloon tai kevään aikana 30-vuotistyöryhmältä.

 

HINNAT:

Perimme juhlan osallistujilta 5-10 euron sisäänpääsymaksun, jolla katamme juhlan esiintyjä-, paikka- ja ruokakuluja. Liput myydään paikan päällä Kalliolan setlementtitalolla. 

 

  • 10 euroa (sis.ruoan ja sisäänpääsyn), normaalihinta
  • 7 euroa (alennettu hinta, sis.ruoan ja sisäänpääsyn)* - omalla ilmoituksella
  • 5 euroa (extra-ale, sis.sisäänpääsyn ja juomat, muttei ruokaa)** - omalla ilmoituksella

 

*7 euron hinta on suunnattu vähävaraisille. Vähävaraisuutta ei tarvitse todistaa vaan oma ilmoitus riittää. Vähävaraisiin sisältyy alaikäiset, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja muut mm. Kelan tukien piirissä olevat tai pienituloiset.

**5 euron hinta on erityinen alennettu hinta, jonka voi maksaa, jos 7 ja 10 euroa tuntuvat liialta. 5 euroa EI sisällä ruokatarjoilua, alkumaljan, kahvin ja mehun kyllä. Tämänkin summan voi maksaa omalla ilmoituksella.

 

MAJOITUS:

Maksuton majoitus järjestetään Munkkiniemen nuorisotalolla. Majoitus on lauantaista sunnuntaihin. Majoituspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen aukeaa juhlien ilmoittautumisen yhteydessä viikolla 5.

 

YHTEYSTIEDOT:

30-vuotistyöryhmä: 30v@protu.fi

Työryhmän puheenjohtaja Maya Lehtinen: maya.lehtinen@protu.fi

 

 

På svenska:

Den 25. mars firar vi vår kära förenings 30-årsjubileum i Kalliolas Setlementhus kl 18.30 (adress: Sturegatan 11). Dörrarna öppnas klockan 18.30 och festligheterna inleds klockan 19.00.

Under kvällen utlovas musik, festtal samt en frågesport. 


Kom ihåg att anmäla dig senast 15.2. Man anmäler sig till festen via följande länk: tinyurl.com/4wjh6rep


Alla som någonsin varit med i vår verksamhet är välkomna, från sommarens lägerdeltagare till gamla föreningsaktiva! Även Protus samarbetspartners och alla intresserade av verksamheten, nya är varmt välkomna med. Bjud alltså med dina gamla lägerkamrater och lägerdeltagare, teammedlemmar, utskottsmedlemmar och andra protuvänner och fira!

Under festen serverar vi en alkoholfri välkomstdrink samt smått att äta. Festen har ingen officiell klädkod och i första hand önskar vi att alla känner sig bekväma. Vi önskar dock att tillställningens festliga anda respekteras. Om klädkod ger dig mera trygghet, kan du klä dig som om du var på lägrets slutfest. Kom ihåg att inte bilda några fördomar om t.ex. andras kön eller livssituation baserat på klädsel, som instrueras i Protus trygg miljö princip.

PRISER:

Vi tar ut en inträdesavgift på 5-10 euro per festdeltagare, som vi använder för att täcka kostnader för uppträdande, lokal och mat. Biljetterna säljs på plats vid Kalliolas Setlementhus.

  • 10 euro (inkl mat och inträde)
  • 7 euro (sänkt pris för låginkomsttagare, inkl mat och inträde) - med egen anmälan
  • 5 euro (extra rea, inkl entré och dryck, men ej mat) - med egen anmälan

 

INHYSNINGEN

Gratis inhysning ordnas på Munksnäs ungdomshus. Inhysningen är från lördags kväll till söndag.

 

KONTAKT INFORMATION:

Arbetsgrupp: 30v@protu.fi

Arbetsgruppens ordförande Maya Lehtinen: maya.lehtinen@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry